zaterdag 3 januari 2015

Slowjuicen


Deze foto doet je hartje toch sneller kloppen! Wat een heerlijkheden en wat een gezondheid en wat een variatie in kleur. Dit is het voorraadje dat straks door de slowjuicer gaat. We persen een paar maal per week en iedere keer gaat er weer een andere samenstelling van fruit (en soms ook groente) doorheen. Dus iedere keer smaakt het sapje ook weer anders, maar iedere keer is het ook weer superlekker!

Wat is slowjuicen? Op www.slowjuice.nl staat:


Het geheim van het maken van een hoge kwaliteit, ‘levend’ sap schuilt in de manier waarop het geperst wordt. Door het sap op langzame snelheid te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden.
Simpel gezegd: het fruit wordt geperst in het tempo, waarmee je normaal gesproken fruit kauwt en vermaalt met je eigen tandjes en kiesjes, bij de meeste mensen althans:)
Dit is onze Slowjuicer. 

Hier doet ie z'n werk.

En dit is het heerlijke gezonde resultaat. En wij vinden: geen sapje uit een landwinkel, hoe lekker die sapjes ook kunnen zijn, kan hier tegenop!

Maken jullie ook weleens verse sapjes en hoe doen jullie dat dan?


Geen opmerkingen: